De winnaars op een rij met de Gouden Zandlopers-aftermovie

Onderstaand artikel verscheen op 15 november jl. op de website van Advocatie. Christ'l Dullaert nam na 15 jaar afscheid als jurylid van de Gouden Zandlopers en kreeg daarvoor ook een Gouden Zandloper uitgereikt.

Aftermovie 1

Wilt u nog een keer nagenieten van de zestiende editie van de Gouden Zandlopers – dé juridische awards van Nederland -, maar ditmaal met bewegend beeld? Bekijk dan de aftermovie en laat alle winnaars nog eens de revu passeren!

Klimaatadvocaat Roger Cox, Eva González Pérez – de advocaat die de toeslagenaffaire aan het rollen bracht -, Young Talent René Otto, de heren van BIM Legal, Legal Counsel Claire Saes en de prijswinnende genomineerden van Allen & Overy, de UvA en Visual Contracts: in de aftermovie zien we alle awardwinnaars weer terug. Daarnaast geeft de video een uitstekende impressie van de feestelijke sfeer tijdens het prijzenfestijn op 4 november.

Bekijk hier de video

 

Christ'l Dullaert

Christ'l Dullaert

Christ'l is Partner van Le Tableau BV, meer dan 15 jaar gespecialiseerd in tijdelijke plaatsingen van advocaten en kandidaat-notarissen.

© 2005-2022 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.