Over Le Tableau

Onze core business is het plaatsen van 'tijdelijke advocaten' bij advocatenkantoren (of bij hun cliënten) en 'tijdelijke kandidaat-notarissen' bij notariskantoren. Wij zijn hier mee gestart vanuit de visie dat advocaten- en notariskantoren anders moeten en kunnen werken. Wij leveren een hoogwaardige en betrouwbare flexibele schil en weten heel goed welke interim-advocaat of kandidaat-notaris bij uw kantoor past. Dit is een specialistisch vakgebied en daarom doen we geen headhunting. Dat gaat in onze visie niet samen.

Flexibele schil

Wij werken met de top 50 kantoren voor grotere projecten of bij de tijdelijke invulling van vacatures die openstaan, terwijl de business wel gewoon goed door moet gaan. Buiten deze top 50 werken wij ook voor allerlei soorten kantoren in alle mogelijke 'noodgevallen' zoals zwangerschapsverlof, ziekte etc. Voor het bedrijfsleven plaatsen wij ook advocaten (soms via secondments van advocatenkantoren) of rechtstreeks. Ook in het notariaat kunnen wij mensen plaatsen. 

Onze interim advocaten en kandidaat notarissen zijn zorgvuldig gescreend en hebben minimaal 5 jaar ervaring. Ze worden ook regelmatig geplaatst bij cliënten van kantoren en bij bedrijven. Ook dat blijkt vaak voor beide partijen een uitstekende match en een nuttige ervaring bij een volgende opdracht!

In 2005 startten wij Le Tableau vanuit de visie om de advocatuur en het notariaat een klein beetje beter te maken. We bedachten de reservebank met flexibel in te zetten advocaten en kandidaat-notarissen. We doen dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier.     

Le Tableau plaatst alleen tijdelijke juristen. Wij doen niet aan headhunting, zodat opdrachtgevers niet bang hoeven te zijn dat we hun medewerkers weghunten voor vaste opdrachten bij collega's.

Een korte introductie

© 2005-2024 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.