Oprichters

Le Tableau is opgericht in 2005 door Rob Maaswinkel en Christ'l Dullaert. De naam Le Tableau is ontleend aan het tableau bij de rechtbank, daar staan beëdigde advocaten geregistreerd.

Christ'l kreeg het idee voor een uitzendbureau voor advocaten en kandidaat-notarissen nadat zij een aantal jaren in New York had gewoond.

Rob heeft ruime ervaring met het opzetten van bedrijven. Hij werkte mee aan het bedrijfsplan van Le Tableau en verzorgt de zakelijke kant en de backoffice.

Binnen 3 jaar na de start werd de omzetgrens van één miljoen gehaald en in 2009 kreeg Le Tableau de FD Gazelle nominatie voor een van de snelst groeiende bedrijven. Inmiddels bestaan we bijna 15 jaar. De laatste crisis hebben we benut om te moderniseren en zelf mean and lean te blijven. De markt is inmiddels weer helemaal terug op het niveau van voor de crisis. Meer dan dat eigenlijk, omdat kantoren veel meer gewend zijn aan de flexibele schil.  Ons motto is al die jaren hetzelfde gebleven. In navolging van de ijsmakers Ben & Jerry, roepen wij: 'Have fun, make money and change the world'.

© 2005-2021 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.