Oprichters

Le Tableau is in 2005 opgericht door Christ'l Dullaert en Rob Maaswinkel. De naam Le Tableau is ontleend aan het tableau bij de rechtbank, daar staan beëdigde advocaten geregistreerd.

Christ'l kreeg het idee voor een uitzendbureau voor advocaten en kandidaat-notarissen, nadat zij een aantal jaren in New York had gewoond.

Rob heeft ruime ervaring met het opzetten van bedrijven. Hij werkte mee aan het bedrijfsplan van Le Tableau en is thans directeur van Le Tableau.

Binnen 3 jaar na de start werd de omzetgrens van één miljoen gehaald en in 2009 kreeg Le Tableau een FD Gazelle nominatie voor snelst groeiende bedrijven. Inmiddels bestaan we meer dan 15 jaar.  In navolging van de ijsmakers Ben & Jerry, is ons motto nog altijd: 'Have fun, make money and change the world'.

Christ'l is onlangs gestopt bij Le Tableau, maar nog wel aan Le Tableau verbonden als adviseur. Ze is daarnaast columnist, ze heeft de nodige management boeken op haar naam en in 2021 verscheen haar eerste roman, Zondeval op de Zuidas (gaat natuurlijk over een advocaat). Christ'l is voorts een ervaren Harvard onderhandelingstrainer, zie: www.christldullaertnegotiation.com en zij wil zich de komende jaren o.a. richten op strategische interim opdrachten.

Rob is naast zijn werk druk actief als penningmeester voor goede doelen organisatie ICAN (vooral projecten in Zuid-Afrika), is elfstedenfanaat en als zodanig voorzitter van de schaatsclub AMVJ, die op Jaap Eden schaatst en daarnaast is hij veel op Texel te vinden, waar hij ontdekt heeft dat je daar, naast golfen, ook lekker 'thuis' kan werken. 

© 2005-2024 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.