Le Tableau brengt verlichting

Bent u even te druk? Wij hebben ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen voor u op alle rechtsgebieden en met de nodige ervaring!


Onze top kandidaten

Wij hebben een zeer ruim bestand van ervaren advocaten en kandidaat-notarissen op alle rechtsgebieden. Wij werken landelijk. U belt ons, wij geven u binnen enkele werkdagen een profiel en de interimmer kan indien nodig binnen 24 uur aan de slag, maar binnen een week kan ook. Wat u wilt of wat u nodig heeft. Wij hebben alle kandidaten vooraf gezien en gecheckt, dat scheelt een hoop tijd.

Bovendien kennen wij de advocatuur en het notariaat zeer goed en weten daarom al snel welke kandidaat bij u past.

Aan de selectieprocedure en de voordracht van kandidaten zijn geen kosten verbonden. 

Onze opdrachtgevers zijn veel Zuid-As kantoren, maar ook middelgrote en kleine kantoren. De evaluaties scoren altijd erg goed en onze tarieven zijn goed, mede omdat wij bijna altijd meerdere kandidaten kunnen presenteren voor een opdracht. Wilt u de ervaring van een ander kantoor horen? Bel ons dan even en wij brengen u in contact met een kantoor waar wij al eerder mee samenwerkten. 

Wij zorgen goed voor onze interimmers. Wij betalen hen zo snel mogelijk en zorgen dat zij niet op hun geld hoeven te wachten. Dat maakt dat zij voor een volgende opdracht ook sneller voor ons kiezen. Wij werken graag met goede en tevreden interimmers. 

Druk en
hulp nodig?
Wij zijn
onderweg!

Quote - AKD

"Na het vertrek van een senior medewerker hadden wij een moeilijk specialisme op te vullen. Le Tableau, onze vaste flex schil leverancier, kwam zeer snel met een goede oplossing. Wij kunnen nu op ons gemak naar een permanente invulling omkijken."

- AKD

Le Tableau brengt verlichting.

Wij hebben ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen voor u op alle rechtsgebieden en met de nodige ervaring! Voor onderstaande opdrachtgevers konden wij al verlichting brengen bij pieken, ziekte of vervanging bij zwangerschapsverlof.

  • Logo Vancampenliem
  • Logo Nautadutilh
  • Logo Linklaters
  • Logo Banningadvocaten

Onze opdrachtgevers
© 2005-2019 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.