Op zoek naar een interim-advocaat of kandidaat-notaris?

Het zijn rare tijden nu het Corona virus rondwaart. Gelukkig kunnen de meeste advocaten en notarissen prima vanuit huis werken en blijven ze daardoor gezond en inzetbaar. Maar u kunt toch te maken krijgen met veel uitval doordat uw professionals ziek worden, niet thuis kunnen werken met jonge kinderen of door stress vanwege zorgen om familieleden. Intussen hebben uw vaste cliënten u misschien wel meer dan ooit (op korte termijn) nodig. Ook komen er waarschijnlijk meer faillissementen, ontslagrondes en herstructureringsvraagstukken. Wij hebben zeer ervaren professionals, die snel inzetbaar zijn, op afstand. Bel of mail ons via info@letableau.nl

Hieronder staat een samenvatting van onze werkwijze.

Wij hebben de afgelopen 15 jaar een zeer ruim bestand van ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen opgebouwd. Om in ons bestand te komen is minimaal 5 jaar werkervaring als advocaat of kandidaat-notaris vereist. Veel van onze interimmers werken al jaren voor ons in verschillende opdrachten.

U belt ons, wij geven u binnen enkele werkdagen een profiel en de interimmer kan indien nodig binnen 24 uur aan de slag, maar binnen een week kan ook. Wij hebben alle kandidaten vooraf gezien en gecheckt. Wij kennen de advocatuur en het notariaat zeer goed en weten daarom al snel welke kandidaat bij u past.

Aan de selectieprocedure en de voordracht van kandidaten zijn geen kosten verbonden. 

Wij werken landelijk. Onze opdrachtgevers zijn veel Zuid-As kantoren, maar ook middelgrote en kleine kantoren. Bij de evaluaties halen we goede scores op de kwaliteit van de kandidaten en op onze tarieven. Onze tarieven zijn scherp omdat we voor een opdracht vaak kunnen onderhandelen met meerdere kandidaten.

Wilt u de ervaring van een ander kantoor horen? Bel ons dan even en wij brengen u in contact met een kantoor waar wij al eerder mee samenwerkten. 

Wij zorgen goed voor onze interimmers. Wij betalen hen zo snel mogelijk en zorgen dat zij niet op hun geld hoeven te wachten. Dat maakt dat zij voor een volgende opdracht ook sneller voor ons kiezen. Wij werken graag met goede en tevreden interimmers. 

Neem direct contact met ons op 

Onze top kandidaten

Druk en
hulp nodig?
Wij zijn
onderweg!

Le Tableau brengt verlichting.

Wij hebben ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen voor u op alle rechtsgebieden en met de nodige ervaring! Voor onderstaande opdrachtgevers konden wij al verlichting brengen bij pieken, ziekte of vervanging bij zwangerschapsverlof.

  • Logo Allenovery
  • Logo Akd
  • Logo Norton Rose
  • Logo Dlapiper

Onze opdrachtgevers
© 2005-2021 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.