Op zoek naar een interim-advocaat of kandidaat-notaris?

Het zijn rare tijden! Oorlog, inflatie en een tekort aan personeel in bijna alle sectoren. Ook in onze sector ondervinden we daarvan de gevolgen. Gelukkig hebben wij over het algemeen voldoende interim advocaten en kandidaat-notarissen beschikbaar. Als u te maken krijgt met een tekort aan professionals, laat het ons weten. Wij kunnen u hoogstwaarschijnlijk uit de brand helpen.

Uw vaste cliënten hebben u meer dan ooit (op korte termijn) nodig. Bel of mail ons via info@letableau.nl

Hieronder staat een samenvatting van onze werkwijze.

Wij hebben de afgelopen 17 jaar een zeer ruim bestand van ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen opgebouwd. Om in ons bestand te komen is minimaal 5 jaar werkervaring als advocaat of kandidaat-notaris vereist. Veel van onze interimmers werken al jaren voor ons in verschillende opdrachten.

U belt ons, wij geven u binnen enkele werkdagen een profiel en de interimmer kan indien nodig binnen 24 uur aan de slag, maar binnen een week kan ook. Wij hebben alle kandidaten vooraf gezien en gecheckt. Wij kennen de advocatuur en het notariaat zeer goed en weten daarom al snel welke kandidaat bij u past.

Aan de selectieprocedure en de voordracht van kandidaten zijn geen kosten verbonden. 

Wij werken landelijk. Onze opdrachtgevers zijn veel Zuid-As kantoren, maar ook middelgrote en kleine kantoren. Bij de evaluaties halen we goede scores op de kwaliteit van de kandidaten en op onze tarieven. Onze tarieven zijn scherp omdat we voor een opdracht vaak kunnen onderhandelen met meerdere kandidaten.

Wilt u de ervaring van een ander kantoor horen? Bel ons dan even en wij brengen u in contact met een kantoor waar wij al eerder mee samenwerkten. 

Wij zorgen goed voor onze interimmers. Wij betalen hen zo snel mogelijk en zorgen dat zij niet op hun geld hoeven te wachten. Dat maakt dat zij voor een volgende opdracht ook sneller voor ons kiezen. Wij werken graag met goede en tevreden interimmers. 

Neem direct contact met ons op 

Onze top kandidaten

Druk en
hulp nodig?
Wij zijn
onderweg!

Le Tableau brengt verlichting.

Wij hebben ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen voor u op alle rechtsgebieden en met de nodige ervaring! Voor onderstaande opdrachtgevers konden wij al verlichting brengen bij pieken, ziekte of vervanging bij zwangerschapsverlof.

  • Logo Meijersnotarissen
  • Logo Ekelmansmeijer
  • Logo Sixadvocaten
  • Logo Ubinkrijs

Onze opdrachtgevers
© 2005-2024 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.