Werken als interim advocaat of kandidaat-notaris?

Voor de meeste interim opdrachten is een ervaring vereist van minimaal 5 jaar. Er zijn echter ook werkzaamheden op projectbasis voor juristen met ‘gezond verstand’. Wij kijken wat bij je past. Voor we je voordragen bij een opdracht bespreken we uiteraard eerst het profiel van de tijdelijke vacature of de omschrijving van het project. Uiteraard kijken we ook of je past binnen het team van de opdrachtgever. We zijn preferred supplier van een aantal kantoren waardoor we doorlopend opdrachten binnenkrijgen die, doorgaans, met de grootste spoed ingevuld moet worden. 

Momenteel hebben we een tekort aan M&A advocaten en kandidaat-notarissen met een corperate background. Bent u gespecialiseerd in dit rechtsgebied en heeft u wat tijd om handen voor mogelijk een extra klus? U kunt zich via de knop hieronder direct bij ons inschrijven. 


Schrijf je direct in

Soorten opdrachten

De meeste opdrachten bij ons duren 3-4 dagen gedurende 3 tot 4 maanden. Voor ons is een bepaalde specialisatie het meest gewenst. We hebben momenteel een over-aanbod aan arbeidsrecht-advocaten, maar bijna alle andere rechtsgebieden zijn voor ons en onze opdrachtgevers interessant. Ook vrijwel alle kandidaat-notarissen komen behoorlijk goed aan de slag. 

Wij onderhandelen voor jou het tarief naar de opdrachtgever en wij betalen je ook snel. Wij regelen ook de contractvorming. Veel van onze interimmers hebben al op meerdere opdrachten voor ons gewerkt. 

© 2005-2022 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.