Werken als interim advocaat of kandidaat-notaris?

Voor de meeste interim opdrachten is een ervaring vereist van minimaal 5 jaar. Er zijn echter ook werkzaamheden op projectbasis voor juristen met ‘gezond verstand’. Wij kijken wat bij je past. Voor we je voordragen bij een opdracht bespreken we uiteraard eerst het profiel van de tijdelijke vacature of de omschrijving van het project. Uiteraard kijken we ook of je past binnen het team van de opdrachtgever. We zijn preferred supplier van een aantal kantoren waardoor we doorlopend opdrachten binnenkrijgen die, doorgaans, met de grootste spoed ingevuld moet worden. 

Momenteel hanteren we een tijdelijke inschrijvingsstop voor advocaten (daarin zijn we in ruime mate voorzien) en hebben we (alleen) een tekort aan kandidaat-notarissen met een corporate achtergrond. Bent u gespecialiseerd in dit rechtsgebied en heeft u wat tijd om handen voor mogelijk een extra klus? Neem contact met ons op of schrijf u via de knop hieronder direct bij ons in. 


Schrijf je direct in

Soorten opdrachten

De meeste opdrachten bij ons duren 3-4 dagen gedurende 3 tot 4 maanden. Voor ons is een bepaalde specialisatie het meest gewenst. 

Wij onderhandelen voor jou het tarief naar de opdrachtgever en wij betalen je ook snel. Wij regelen ook de contractvorming. Vrijwel al onze interimmers zijn uiterst tevreden over onze werkwijze en hebben op meerdere opdrachten voor ons gewerkt. 

© 2005-2024 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.