Zondeval aan de Zuidas

Deze roman van Christ'l Dullaert geeft een inkijk in de advocatuur en speelt zich af tegen de couleur locale van de kerken & kroegen in Amsterdam. Het boek eindigt met een Kerstepiloog en dat maakt het bij uitstek een geschikt cadeau in het Kerstpakket.

Het 1e exemplaar van Zondeval aan de Zuidas werd op 7 september 2021 uitgereikt aan schrijfster Vonne van der Meer (de Avondboot, naar Lillehammer).

Onder Actualiteiten is een recensie uit Advocatie te lezen. Op 15 september 2021 verscheen een interview met Christ'l in de Amsterdam Bijlage van de Telegraaf en in het Advocatenblad van september verscheen een zeer positieve recensie.

Reacties van anderen :

Een zeer lezenswaardig boek over het blinkende in de Amsterdamse topadvocatuur, en de soms donkere wereld daarachter. Met verrassende, maar altijd goed doordachte filosofische, emotionele en relationele bespiegelingen. Jean Schreurs. Dep. GC NXP Semiconductors.

De beschrijving van partner HV op pagina 90 is meesterlijk. Florence van Rossum, Van Rossum Guyon.

Een hilarisch boek met veel herkenbare types, situaties en conventies. Leuk voor onder de Kerstboom. Jan Vlug, strafrecht advocaat.

 

De verkoopprijs bedraagt € 17,50 excl. € 4,50 verzendkosten. Het boek is in hardcover/ gebonden uitgevoerd.

 

Het boek is verkrijgbaar bij Le Tableau (zondeval@letableau.nl) of via Bol.com

Voor Boekhandels geldt een speciale inkoopprijs.  ISBN nummer 9789090347790

Indien u bestellingen wilt plaatsen voor meerdere exemplaren, neem dan contact met ons op.

Pre-order formulier

© 2005-2024 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.