Zondeval aan de Zuidas

De debuutroman van Christ'l Dullaert geeft een inkijk in de advocatuur en speelt zich af tegen de couleur locale van de kerken & kroegen in Amsterdam. Het boek eindigt met een Kerstepiloog en dat maakt het bij uitstek een geschikt cadeau in het Kerstpakket.

Het 1e exemplaar van Zondeval aan de Zuidas werd op 7 september uitgereikt aan schrijfster Vonne van der Meer (de Avondboot, naar Lillehammer).

Onder Actualiteiten is een recensie uit Advocatie te lezen. Op 15 september verscheen een interview met Christ'l in de Amsterdam Bijlage van de Telegraaf en in het Advocatenblad van september verscheen een zeer positieve recensie.

Reacties van anderen :

Een zeer lezenswaardig boek over het blinkende in de Amsterdamse topadvocatuur, en de soms donkere wereld daarachter. Met verrassende, maar altijd goed doordachte filosofische, emotionele en relationele bespiegelingen. Jean Schreurs. Dep. GC NXP Semiconductors.

De beschrijving van partner HV op pagina 90 is meesterlijk. Florence van Rossum, Van Rossum Guyon.

Een hilarisch boek met veel herkenbare types, situaties en conventies. Leuk voor onder de Kerstboom. Jan Vlug, strafrecht advocaat.

 

U kunt het boek via onderstaand formulier bestellen. De verkoopprijs bedraagt € 17,50 excl. € 4,50 verzendkosten. Het boek is in hardcover/ gebonden uitgevoerd.

Boekhandel:

Het boek is ook verkrijgbaar bij AKO op de Zuidas, Boekhandel de Dolfijn, Haarlemmerdijk te Amsterdam en Douwes de Nieuwe Juridische Boekhandel in Den Haag.

 

Voor Boekhandels geldt een speciale inkoopprijs. Mail Zondeval@letableau.nl ISBN nummer 9789090347790

Indien u bestellingen wilt plaatsen voor meerdere exemplaren (Kerstpakket!) of een custom made bestelling beoogt neem dan contact met op via zondeval@letableau.nl 

Pre-order formulier

Vul uw naam in alstublieft
Vul uw adres in alstublieft
Vul uw postcode in alstublieft
Vul uw woonplaats in alstublieft
Vul uw telefoonnummer in alstublieft
Vul uw emailadres in alstublieft
Vul het aantal exemplaren in alstublieft
Invalid Input
Invalid Input
© 2005-2022 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.