Actualiteiten

Het laatste nieuws rondom Le Tableau en de advocatuur.

 

Dit jaar bezocht Le Tableau, Lexpo 2017. Hierbij een verslag van de dag: Some take aways from Lexpo 2017

De crisis is over. We zien het aan de huizenmarkt die ooit de aanleiding vormde voor de wereldwijde crisis. In Amsterdam gaan de huizen weer als warme broodjes over de toonbank. En kijkend naar onze wereld: de interim kandidaat-notarissen zijn momenteel ook niet aan te slepen. In 2009 werden in 3 maanden tijd al onze interim kandidaat-notarissen naar huis gestuurd. Uitzendbureau's zijn immers de eersten die de crisis merken. Nu merkten wij gelukkig ook weer als eerste de ommekeer. Goed voor ons, maar helaas is het wel zoeken naar de kandidaat- notarissen, want zij zijn en masse het notariaat ontvlucht in de crisistijd.

Lees meer

Begin maart werden een aantal advocaten onderscheiden met vakprijzen. Waarin worden deze advocaten gewaardeerd? Mensenrechten of geld verdienen.

Lees meer

De digitalisering schrijdt voort, maar hoe blijven advocaten bij de tijd? Christ’l Dullaert en Paul Bartelings doen enkele suggesties. Zes vaardigheden om futureproof te worden.

Lees meer

Regelmatig horen wij dat kantoren (willen) kiezen voor een zogenaamde vaste flexpool. Hiermee wordt bedoeld een vaste groep van geselecteerde interimmers, exclusief ingezet kunnen worden bij drukte bij uw kantoor.

Lees meer

Bij het Jonge Balie Congres te Haarlem, maakte landelijk Deken Bart van Tongeren de Patroon van het jaar 2016 bekend: Raymond Arnoldus van Bierens Advocaten.

Lees meer

Homeplan is een organisatie die bouwreizen organiseert. Le Tableau sponsorde een bouwreis in oktober 2016 naar Zululand in Zuid-Afrika. Ricus Dullaert, de broer van Christ'l, is werkzaam in Zuid Afrika voor Homeplan en begeleidt dergelijke reizen. 

Lees meer

© 2005-2017 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.