Op zoek naar een interim-advocaat of kandidaat-notaris?

Wij hebben de afgelopen 15 jaar een ruim bestand van ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen opgebouwd. Om in ons bestand te komen is minimaal 5 jaar werkervaring als advocaat of kandidaat-notaris vereist. Veel van onze interimmers werken al jaren voor ons in verschillende opdrachten.

Geen vaste plaatsingen of hunting!

Le Tableau plaatst alleen tijdelijke juristen. Wij doen niet aan headhunting, zodat u niet bang hoeft te zijn dat wij uw medewerkers weghunten voor vaste opdrachten bij uw collega's. Wij hebben dat nooit gedaan, maar zien dat wel regelmatig in de markt gebeuren. In incidentele gevallen is wel eens een interimmer in vaste dienst getreden bij een opdrachtgever. Uiteraard juichen we dat toe indien beide partijen daar gelukkig mee zijn.

Wij zorgen goed voor onze interimmers. Wij betalen hen zo snel mogelijk en zorgen dat zij niet op hun geld hoeven te wachten. Dat maakt dat zij voor een volgende opdracht ook sneller voor ons kiezen. Wij werken graag graag met goede en tevreden interimmers.

Aan de selectieprocedure en de voordracht van kandidaten zijn geen kosten verbonden.

Neem direct contact met ons op

Quote - Van Doorne

"Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de interimmers uit de flexibele schil van Le Tableau. Sterker, al twee keer zijn interimmers uiteindelijk in vaste dienst bij ons gekomen."

- Van Doorne

Le Tableau brengt verlichting.

Wij hebben ervaren interim advocaten en kandidaat-notarissen voor u op alle rechtsgebieden en met de nodige ervaring! Voor onderstaande opdrachtgevers konden wij al verlichting brengen bij pieken, ziekte of vervanging bij zwangerschapsverlof.

  • Logo Linklaters
  • Logo Kadaster
  • Logo Wynstael
  • Logo Jonesday

Onze opdrachtgevers
© 2005-2019 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.