Verkiezing Patroon van het Jaar van start

Stagiaires en medewerkers (1e, 2e of 3e jaars) hebben wederom met enthousiasme vele patroons genomineerd via de website www.patroonvanhetjaar.nl. Inmiddels is een viertal patroons geselecteerd dat in aanmerking komt voor de titel 'Patroon van het jaar': 

De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde): 

-       Mevrouw mr. M. Callemeijn, Boels Zanders Advocaten, te Maastricht. Voorgedragen door de heer mr. S. Blom. 

-       Mevrouw mr. F. van Kersbergen, Ekelmans & Meijer Advocaten te Den Haag. Voorgedragen door mevrouw mr. S.H. Eman. 

-       Mevrouw mr. M.E. Kikkert, TopAdvocaat.nl te Enschede. Voorgedragen door mevrouw mr. H.C. van der Weide. 

-       Mevrouw mr. J.C. Kuipéri-Botter, De Koning Vergouwen Advocaten te Amsterdam. Voorgedragen door de heer mr. M.G. Loos. 

De genomineerde kandidaten presenteren zichzelf aan de jury op 18 november aanstaande. Op basis van de nominatie en het gesprek met de patroons, selecteert de jury de finalisten voor de Patroon van het Jaar 2020. De Patroon van het Jaar wordt bekend gemaakt op donderdag 26 november om 16:00u. Het is de eerste keer dat deze uitreiking via een livestream bekend wordt gemaakt. Nadere info over deze livestream volgt. 

De verkiezing is een initiatief van Dialogue, Le Tableau en de Stichting Jonge Balie Nederland. Omdat het Jonge Balie Congres dit jaar niet doorgaat, worden de winnaars op een andere manier dan gebruikelijk gehuldigd.
De jury bestaat dit jaar uit Christ’l Dullaert, Monique van de Griendt, Jan Frederik Schnitzler, Susan Kaak, Annemieke Hazelhoff, Francis ten Broeke en Rosanne Gorter. Hazelfhoff werd in 2019 tot patroon van het jaar gekozen. 

Christ'l Dullaert

Christ'l Dullaert

Christ'l is Partner van Le Tableau BV, meer dan 15 jaar gespecialiseerd in tijdelijke plaatsingen van advocaten en kandidaat-notarissen.

© 2005-2021 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.