Patroon van het Jaar 2018

Beeld bij Patroon van het Jaar 2018
Foto: Pexels.com

Binnenkort kan er weer genomineerd worden voor de 10e editie van de Patroon van het Jaar. Een goede patroon beschikt over een groot aantal vaardigheden en competenties. Naast uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden is het vermogen om adequaat feedback te geven onontbeerlijk. De patroon is integer en stressbestendig, en toont betrokkenheid bij de beroepsopleiding van de stagiaire. Vanzelfsprekend heeft een goed patroon een eigen beeld over de inhoudelijke ontwikkeling van het vak en de ontwikkeling van de stagiaire tot een goede advocaat.

Herkent u in dit profiel uw Patroon, en bent u stagiaire of medewerker (1e, 2e of 3e jaars)? Nomineer dan voor 1 oktober 2018 uw patroon voor de verkiezing Patroon van het Jaar 2018. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het SJBN Jonge Balie Congres 2018. Nomineren kan via onderstaande link.

www.patroonvanhetjaar.nl

Christ'l Dullaert

Christ'l Dullaert

Christ'l is Partner van Le Tableau BV, meer dan 15 jaar gespecialiseerd in tijdelijke plaatsingen van advocaten en kandidaat-notarissen.

© 2005-2021 Le Tableau. Alle rechten voorbehouden.